Rijlesopties

Hieronder vind u de mogelijkheden voor rijlessen bij Autorijschool Peter de Wekker.

PAKKETTEN

Bij deze optie hebben wij de prijzen berekend met een financiële voordeel bij de cursist. Een pakket bevat een x-aantal rijlessen inclusief een praktijk examen met examengarantie (m.u.v. pakket A, B, en C)! De pakketten hoeven niet in 1 keer betaald te worden maar kan je in 4 termijnen betalen.

Voordat je begint met de pakketten dien je een intakeles te volgen. Met deze intakeles wordt door één van onze ervaren instructeurs beoordeeld welk pakket bij jouw rijgedrag past. Deze intakeles duurt een uur (60 min) en kost € 35,00. Examengarantie houdt in dat mocht het dat u uw examen niet in 1x haalt, daarna op onze kosten mag doen. Vraag naar de voorwaarden!

Losse rijlessen

Bij deze optie volg je rijlessen en krijg je na de eerste les een leskaart. Daarin staan alle onderdelen die behandeld moeten worden en onderdelen die je volledig beheerst worden afgetekend door jouw persoonlijke instructeur. Hierin worden ook de afspraken en betalingen genoteerd. Na een x-aantal rijlessen zal jouw instructeur een examenaanvraag doen en vervolgens ontvang je een examen datum!

 

OPFRISLESSEN

Ben je al in het bezit van een rijbewijs maar heb je lang niet gereden of bijvoorbeeld na een ongeluk of traumatische ervaring angst om achter het stuur te gaan dan kunnen wij je hierbij ondersteunen. Boek losse opfrislessen om weer aan de slag te kunnen. Dit kan eventueel ook in je eigen vertrouwde auto.