OVER ONS

Autorijschool Peter de Wekker leidt al sinds ca. 1980 talloze cursisten op voor het rijexamen. Dat zoveel particulieren en beroepschauffeurs hun opleiding bij ons volgen heeft te maken met de wijze waarop we les geven en de filosofie die we hanteren. We doen met weinig poespas ons werk, met de intentie de cursist zo goed mogelijk voor te bereiden op het steeds drukker wordende verkeer.

We hoeven niet pers√© de goedkoopste rijschool te zijn, dan zijn we namelijk niet in staat goede materieel, uitstekende instructeurs en prima instructiemateriaal te leveren… en daar ben jij tenslotte het beste mee gediend. Kwaliteit staat op nummer 1 bij ons, daarom krijg je les in een moderne, veilige, sportieve, milieuvriendelijke en voorzien van de nieuwste snufjes, Volkwagen Polo (handgeschakeld) of Mercedes-Benz B-klasse (automaat)!

Schrijf je meteen online in of neem contact met ons op dan geven we graag de richting aan hoe jij binnen een paar weken achter jouw eigen stuur kunt zitten.

Rijlessen vanaf 16,5 jaar!

Sinds 2011 kunnen kandidaten vanaf 16 jaar theorie-examen doen. Vanaf 16,5 jaar mogen zij rijlessen volgen. Als zij 17 jaar worden, mogen zij praktijkexamen doen.

Als zij hun rijbewijs hebben gehaald, mogen ze tot hun 18e autorijden met een begeleider naast zich.