De Mercedes-Benz CLA, milieuvriendelijk, veilig, sportief, comfortabel en zuinig!

  

Profiel

Autorijschool Peter de Wekker leidt al sinds ca. 1980 talloze cursisten op voor het rijexamen. Dat zoveel particulieren en beroepschauffeurs hun opleiding bij ons volgen heeft te maken met de wijze waarop we les geven en de filosofie die we hanteren. We doen met weinig poespas ons werk, met de intentie de cursist zo goed mogelijk voor te bereiden op het steeds drukker wordende verkeer.

We hoeven niet persé de goedkoopste rijschool te zijn, dan zijn we namelijk niet in staat goede materieel, uitstekende instructeurs en prima instructiemateriaal te leveren... en daar ben jij tenslotte het beste mee gediend. Kwaliteit staat op nummer 1 bij ons, daarom krijg je les in een moderne, veilige, sportieve, milieuvriendelijke en voorzien van de nieuwste snufjes, Mercedes-Benz CLA! Tevens hebben wij een automaat lesauto beschikbaar.

Schrijf je meteen online in of neem contact met ons op dan geven we graag de richting aan hoe jij binnen een paar weken achter jouw eigen stuur kunt zitten.De bel-mij functie werkt niet, u kunt ons bellen op 071 589 40 70.

Naam:

Telefoonnummer:

Gewenst dagdeel:

Profiteer nu van onze acties

Schrijf je online in